Syksyn fiilistelyä Jonnan kanssa

Jonna oli viikonloppuna käymässä Helsingissä, joten sovimme treffit Käpylään asukuvausten merkeissä. Hauskaa oli taas kerran ja Jonnan kanssa kuvaaminen on todella helppoa. Ainoa haaste tällä kertaa oli omien sormien jäätyminen. Pitääkin alkaa etsimään sopivia hanskoja, joiden kanssa myös kameran nappien räplääminen onnistuu.

Kuvat on muuten kuvattu Sigman 35mm 1.4 kakkulalla. Todella vakuuttava putki, mutta tarkennuksen kanssa on kuitenkin ongelmia. Kamerasta laitoin tarkennuksen hienosäätöä +11 ja lähelle kuvatessa osuu nappiin. Jos tarkennus on yli kahdessa metrissä, pitäisi hienosäätö laittaa takaisin nollaan, jotta tarkentaisi oikein. Pitää käydä vaihtamassa objektiivi uuteen ja toivoa, että siinä ei tätä ongelmaa olisi.

Tässä kuitenkin lauantain kuvasaldoa: